« Fonoforese - De kracht van geluidstrillingen»

Gepubliceerd op 28-12-2023

Heb je al eens van fonoforese gehoord? Fonoforese is een behandeling met geluidstrillingen, gegeven met stemvorken met specifieke frequenties. Omdat ons lichaam voor het grootste deel uit water bestaat, hebben de geluidstrillingen die de stemvorken afgeven een diepgaand effect op ons lichaam en daarmee ook op onze geest en ziel.

Femke Ontmoet geeft sinds december 2023 ook fonoforese behandelingen, gericht op de chakra's. Ik gebruik daarvoor een set kosmische stemvorken die zijn afgestemd op de beweging van de planeten. Iedere kosmische stemvork heeft een eigen trillingsfrequentie, waarmee steeds andere chakra's en lichaamscellen resoneren. De geluidstrillingen bereiken het lichaam tijdens de behandeling via het gehoor, door contact met het lichaam en via het energieveld rondom het lichaam. Een fonoforese behandeling draagt bij aan de balans en harmonie tussen lichaam, ziel en geest.

Wil je nog meer informatie over fonoforese en de mogelijkheden van een behandeling bij Femke Ontmoet? Kijk dan op de pagina 'Fonoforese'.

IMG-3932-1703795737.jpeg