« Workshop 'Op verhaal komen' op vrijdag 16 december 2022 - Wintereditie»

Gepubliceerd op 25-11-2022

Vrijdag 16 december 2022 vindt de wintereditie van de workshopdag ‘Op verhaal komen’ plaats. Via Silvia en Femke Ontmoet organiseren deze heerlijke ontspannen dag bij Ontmoetingspunt ‘t Helder in Overloon. Een dag vol tijd, warmte en aandacht voor jezelf en voor jouw verhaal, met koffie/thee/lekkers en in de middagpauze een heerlijke lunch 😋. Het is een dag om op verhaal te komen, te verstillen, samen te zijn, warmte te voelen en jouw licht te laten schijnen in de donkere dagen voor kerst. De locatie voor deze bijzondere dag is Ontmoetingspunt 't Helder in Overloon.

Tijdens de wintereditie van deze dag sta je op een ontspannen manier stil bij jezelf d.m.v. oefeningen, een schrijfworkshop, het delen van verhalen en een ontspanningsmoment met drukpuntmassage.

De eerste aanmeldingen zijn al binnen, maar er zijn nog plekken vrij, dus je bent van harte welkom. Silvia en ik ontmoeten je graag 🤩.

Ben je nieuwsgierig naar deze workshop? Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Reacties en ervaringen van eerdere deelnemers:

“Een fantastische waardevolle dag. Mijn eigen doel van de dag heb ik bereikt… Het heeft letterlijk ruimte in me vrijgemaakt en ik pluk daar nog steeds de vruchten van.”

“Het heeft mij veel gebracht en ik heb echt genoten van de gesprekken met jullie en met de andere deelnemers.”

“Wat was het een fijne en bijzondere workshop. Uitnodiging. Warmte. Opening. Rijkdom!”

“De workshopdag zit vol zorgzame aandacht en een uitgebreide luxe lunch.”

“Een hele fijne en relaxte dag waarbij ik echt op verhaal kon komen”

“Ik vond het spannend, maar het was voor mij heel bijzonder. Wat me opviel was het gevoel van veilig zijn dat ik heb ervaren… Ik ga het zeker nog eens doen. Complimenten.”

879000CF-E58A-462D-A893-85EFFB1AFFED-1669487816.jpeg
IMG-2243-1-1652087314.jpeg
Afbeelding-ervaringen-deelnemers-25-maart-2022-1652087313.jpg