« Ik wens je het allerbeste!»

Gepubliceerd op 23-12-2020

Dag mooi mens,

Het einde van 2020 is in zicht. Wat was het een bijzonder jaar. Een jaar waarin veel anders was dan we tot nu toe gewend waren. Een jaar dat heel anders verlopen is dan we ons van tevoren ooit hadden kunnen voorstellen. Een jaar waarin ik - en velen met mij - meerdere malen heb kunnen oefenen met 'laten zijn wat er is'. Een jaar van omgaan met verlies en tegenslagen. Een jaar van bewustwording, teruggeworpen worden op jezelf, even stil staan en van daaruit weer verder gaan. Een jaar dat voor anderen juist in het teken stond van heel hard werken onder een niet voor te stellen (emotionele) druk. Een jaar waarin ik startte met mijn massagepraktijk en veel mensen mij al wisten te vinden. Een jaar waarin ik ook nog enkele levensverhalen voor anderen schreef. Een jaar waarin ik zowel startende als gevorderde cursisten heb mogen begeleiden bij het zelf schrijven over hun leven. Een jaar vol mooie ontmoetingen.

Graag wil ik al mijn klanten bedanken voor hun vertrouwen, het was me een waar genoegen om jullie te ontmoeten en van dienst te mogen zijn.

Aan het einde van het jaar kijken we terug, maar ook vooruit. Wat zal 2021 ons brengen? Ik wens dat het jou zal brengen waar je op hoopt of waar je van droomt. Dat het een jaar mag worden vol nieuwe kansen en mogelijkheden.

Wie weet ontmoeten wij elkaar in het volgend jaar voor het eerst of opnieuw. Ik kijk ernaar uit.

Wat kun je in 2021 van Femke Ontmoet verwachten?

Als je wilt komen schrijven over je leven:

  • Op woensdag 20 januari 2021 start de startcursus 'Een schatkist vol herinneringen - het begin'. In verband met een afmelding, zijn er nog twee plekken vrij. Kom je meeschrijven? De cursus bestaat uit zes bijeenkomsten van 3,5 uur op woensdagochtend. Mocht het als gevolg van de Coronamaatregelen niet mogelijk zijn om 20 januari te starten, dan schuift de start van deze cursus door naar 3 of 24 februari 2021. Voor meer informatie en aanmelden kijk op de pagina van de startcursus.
     
  • Bij voldoende belangstelling start er vanaf 5 maart 2021 op zes vrijdagochtenden de vervolgcursus 'Een schatkist vol herinneringen - het vervolg'. Heb je eerder al eens de startcursus bij Femke Ontmoet gevolgd? Dan is dit vervolg iets voor jou! Heb je interesse, meld je dan aan door mij een mailtje te sturen: info@femkeontmoet.nl of kijk op de pagina van de vervolgcursus
    Er zijn slechts 4 plekken beschikbaar en vol = vol, dus ben er snel bij ;-).
     
  • Wil je graag een keer deelnemen aan een cursus, maar komen de door mij geplande data en/of dagdelen je niet zo goed uit. Stuur me dan een mailtje dat je interesse hebt en vermeld de periode/dagdelen waarop je wel zou kunnen deelnemen. Dan kan ik kijken naar de mogelijkheden.

Als je toe bent aan even tijd voor jezelf en heerlijk ontspannen tijdens een massage:

Zodra de lockdown ten einde is en ik mijn massagepraktijk weer mag openen, ben je van harte welkom voor een heerlijke ontspanningsmassage. Even helemaal niets. Niets moeten, niets doen... Alleen ZIJN en genieten. Ik ontmoet je graag.

Massagepraktijk Femke Ontmoet 'Wist je dat?'

Wist je dat...

... Femke Ontmoet verschillende varianten ontspanningsmassages aanbiedt? Je vindt de verschillende soorten massage op de pagina massages. De varianten waaruit je kunt kiezen zijn:

... Femke Ontmoet ook Massage Cadeaubonnen verkoopt? Sinterklaas en zijn pieten hebben al een aantal mensen verrast met een Massage Cadeaubon van Femke Ontmoet. Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor de feestdagen of een verjaardag? Wie weet is een Massage Cadeaubon ook een mooi cadeau voor jou. Leuk om te geven en te krijgen. Een Massage Cadeaubon kun je op afspraak bij me afhalen.

Tot slot
Ik wens je hele fijne feestdagen, een voorspoedige jaarwisseling en alle goeds voor het nieuwe jaar. Zorg goed voor jezelf en de mensen om je heen en blijf gezond!

Met hartelijke groet,

Femke

Kerst-nieuwjaarswens-2020-2021-groen-1608211281.jpg